Προβληματισμένος για την αποχή των δικηγόρων και την επόμενη μέρα της λήξης της ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στην αποχή των δικηγόρων που συνεχίζεται επί 5 μήνες, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος. Ερωτηθείς, αν διαπιστώνει μία γενικότερη αναστάτωση στον χώρο της Δικαιοσύνης, ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε ότι «αυτό που υπάρχει οπωσδήποτε είναι θόρυβος, όμως, το αν αυτός ο θόρυβος αντανακλά στη Δικαιοσύνη γενικότερα ή καθολικά, ή αν αφορά μόνο κάποια μεμονωμένα γεγονότα και την υπερπροβολή τους είναι άλλο θέμα». Ο υπουργός
Δικαιοσύνης δήλωσε «ιδιαίτερα προβληματισμένος» από τη συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων. «Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και η αντιμετώπιση της επόμενης μέρας από τη λήξη της αποχής, αλλά και των προβλημάτων, τα οποία συνδέονται με την αποχή, είναι εξαιρετικά δύσκολη», επισήμανε.
Ο κ. Παρασκευόπουλος συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400 χρόνια», ως ομιλητής στην ανοιχτή στο ευρύ κοινό στρογγυλή τράπεζα, με θέμα «Αριστοτέλης: Πολιτική- Ηθική- Δίκαιο». (kathimerini.gr)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σιγα μην σκισει κανα καλσον και αυτός..αδιαφορος,αχρωμος,χωρίς γνωση των προβλημάτων, τον απασχολούν θέματα όπως αν θα σπουδάσει ο Ρωμανός, αν θα παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι και τετοια θεματα αμεσης προτεραιότητας στην Ελλάδα..επισης στοιχηματιζω ότι εχυσε και αυτος κανταρια ιδρωτα στη μαχομενη δικηγορία και αγωνιά για την τυχή του κλάδου και των δικαστηριων γενικότερα.

Πάντως καλά κάνει.. το να μην κανεις και τίποτα σου εξασφαλίζει ψυχική ηρεμία και νηφαλιότητα και μισθό 6.000 ευρώ.εμείς πάλι εχουμε την αποχή μας, τι άλλο θελουμε στην ζωή μας?