Συνεχίζεται η Αποχή των Δικηγόρων μέχρι και 6.6.2016. Παραμένει το διευρυμένο πλαίσιο αδειών

Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε σήμερα 24.05.2016 στα γραφεία του ΔΣΑ αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της αποχής δικηγόρων έως και τη Δευτέρα 06.06.2016 και τη σύγκληση της Ολομέλειας την Παρασκευή 03.06.2016 στην έδρα του ΔΣΑ. Ισχύει το διευρυμένο πλαίσιο χορήγησης αδειών που καθορίστηκε με την προηγούμενη απόφαση της Ολομέλειας,
δηλαδή:
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ
Παραγραφές – Προθεσμίες
Για τις ποινικές υποθέσεις:
Αυτόφωρα (κρατούμενοι)
Κρατούμενοι (προσωρινώς ή κατόπιν καταδικαστικής απόφασης) 
στα Πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι όταν έχει συμπληρωθεί από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως εξαετία σε α’ βαθμό και επταετία σε β’ βαθμό.
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ
Καταθέσεις ενδίκων βοηθημάτων και μέσων σε όλες τις διαδικασίες (πολιτικά και διοικητικά), καθώς επίσης και αγωγών, συμπεριλαμβανομένων των υπερχρεωμένων, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΠολΔ) και ΕΚΤΟΣ Διαταγών Πληρωμής.
Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι εντός πλαισίου ακόμη και με σώρευση καταβολής μισθωμάτων.
Συζήτηση προσωρινών διαταγών και αιτήσεων αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ασφαλιστικά μέτρα συζητούνται ΜΟΝΟ εφόσον έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή.
Αντιρρήσεις (Διοικητικά)
Κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες)
Προσθήκες
Εξώδικα και επιδόσεις αποφάσεων (ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣH και για τις νόμιμες συνέπειες)
Κλήσεις – Προσδιορισμοί

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι μπραβο..σταματησαν την αποχη και οι δικαστικες επιμελητες..εμεις σαν τρελοι του χωριου συνεχίζουμε.θα αποδοθουν ευθυνες καποια στιγμη σε οσους ξεκινησαν αυτην την πληρως αποτυχημενη αποχή και εμμένουν να τη συνεχιζουν ακομα και μετα την ψηφιση του νομου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμβολαιογράφοι, δικ. επιμελητές, λογιστές κλπ σταμάτησαν μόνοι οι δικηγόροι συνεχίζουν....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα αιτήματα της αποχής άλλαξαν. Διαβάστε τις ανακοινώσεις. Έχει μπει μέσα θέμα φορολογικού(αφορολόγητο όριο) και ως προς το ασφαλιστικό ζητάνε βελτιώσεις σε σημεία.

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά