Γενικές Συνελεύσεις δικηγόρων Πειραιά και Θεσσαλονίκης για αποχή και ασφαλιστικό

Ανακοίνωση ΔΣΘ: "Καλούνται τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε πρώτη συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, ώρα 15:00 στα Γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Δικαστικό Μέγαρο, 4ος όροφος), για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: Ασφαλιστικά θέματα δικηγόρων, Φορολογικά θέματα δικηγόρων, Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας. Σε περίπτωση που
δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο CAPSIS (Μοναστηρίου 18)".
Ανακοίνωση ΔΣ Πειραιά: «Καλείστε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47), με θέμα: Ενημέρωση και λήψη απόφασης για το Ασφαλιστικό – Αναλογιστικές μελέτες – Κινητοποιήσεις. Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47)».

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά