Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Με ηλεκτρονικά μέσα η ψηφοφορία για το ασφαλιστικό στη Γενική Συνέλευση του ΔΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας που συνεδρίασε στα γραφεία του την Τετάρτη 16/3/2016 υπό τη προεδρία του Προέδρου του Βασ. Αλεξανδρή, μετά και την σχετική απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων της Αθήνας έως και την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016.
Το Δ.Σ του ΔΣΑ συζήτησε επίσης εκτενώς θέματα σχετικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, και ώρα 13.00 μ.μ στο
κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ στα Πατήσια.
Τα μέλη του Δ.Σ του ΔΣΑ αποφάσισαν να γίνει κατά την Γενική Συνέλευση αναλυτική ενημέρωση των Δικηγόρων για το ασφαλιστικό και τις νεότερες εξελίξεις που τυχόν προκύψουν έως τότε.
Το Δ.Σ αποφάσισε επίσης  ότι μετά τις τοποθετήσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί κωδικοποίηση των προτάσεων που θα κατατεθούν και η ψηφοφορία επ΄αυτών θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικά μέσα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων. (δελτίο τύπου)                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αυξημένη δικαστική δαπάνη για μεγάλα δικόγραφα. Μια ατυχής διάταξη του σχεδίου νόμου για τη διοικητική δίκη

Γράφει ο Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος Όσοι δικηγόροι γράφουν μακροσκελή δικόγραφα, πριν τα καταθέσουν καλό είναι πλέον να κάνουν και μι...