Αποχή Συμβολαιογράφων και Δικαστικών Επιμελητών έως και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων: «Σε αναμονή των επίσημων προτάσεων του Υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του Κλάδου με αποχή από τα καθήκοντά μας την Τετάρτη 16-3-2016 και την Πέμπτη 17-3-2016. Λόγω της πραγματοποιούμενης αποχής δε θα διενεργηθούν οι
προγραμματισθέντες την Τετάρτη 16.3.2016 πλειστηριασμοί, και δε θα υπογραφεί καμία πράξη, με εξαίρεση ένορκες βεβαιώσεις, για τις οποίες έχουν κλητευθεί μάρτυρες, ένορκες βεβαιώσεις για τις ανάγκες διαγωνισμών του Δημοσίου και σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου. Άδειες θα χορηγούνται σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων».
Ανακοίνωση (11/3) της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών: "Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των Δικαστικών Επιμελητών από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016".

Σχόλια