Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι γραβάτες τραγουδάνε: Μουσική διαμαρτυρία των δικηγόρων για το ασφαλιστικό

φωτό: dsa.gr
Με σύνθημα «Οι Γραβάτες τραγουδάνε» διαμαρτυρήθηκαν οι δικηγόροι μαζί με μηχανικούς, γιατρούς και τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς για το ασφαλιστικό σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει μεγάλη αύξηση των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών. Οι επιστημονικοί φορείς διοργάνωσαν συναυλία στην πλατεία Κλαυθμώνος τραγουδώντας γνωστά τραγούδια και με σήμα κατατεθέν τη γραβάτα.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Βασίλειος Ε. Αλεξανδρής, τόνισε: «Είμαστε σήμερα εδώ, σ´ αυτή τη μουσική διαμαρτυρία, δηλώνοντας κατηγορηματικά την σταθερή αντίδρασή μας στο κυβερνητικό προσχέδιο για την ψευδεπίγραφη ασφαλιστική μεταρρύθμιση». Σημειώνεται ότι το Σάββατο 13/2 και ώρα 10.30 το πρωί συνεδριάζει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση των δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη δικηγόρου για απάτη με πλαστή διαθήκη

Aπάτη, με πλαστή διαθήκη, η αξία της οποίας ξεπερνάει το 1.100.000 ευρώ εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, ενώ ερευνάται αν πρόκειτα...