Νέο συλλαλητήριο των επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

Οι επιστημονικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για το συλλαλητήριο της Πέμπτης 21/1 κατά του νέου ασφαλιστικού για κοινό αγώνα, ενάντια στις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, καθώς τυχόν εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο νόμου θα εξοντώσει τους ελεύθερους επαγγελματίες και θα οδηγήσει σε αφανισμό το επιστημονικό δυναμικό του τόπου. H κοινή πορεία θα γίνει προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα
11.30, με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο πρόεδρος της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Βασίλης Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει χωρίς καμιά αναλογιστική μελέτη και τόνισε πως εκ των πραγμάτων –λόγω φυσικής αδυναμίας- δεν θα καταβάλλονται οι προτεινόμενες εισφορές.
Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Γιώργος Ρούσκας δήλωσε ότι «δεν μπορούμε πλέον να επιβιώσουμε και για αυτό και εξεγειρόμαστε».
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ευθύμιος Πρεκετές, τόνισε πως όταν φτάσουν στην εξαθλίωση οι δικαστικοί επιμελητές, το έργο τους θα αναλάβουν εισπρακτικές εταιρίες με μαφιόζικες μεθόδους.

Σχόλια