ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Διευθυντής - Αρχισυντάκτης: Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος
Ο Γιώργος Καζολέας είναι Δικηγόρος με 15 χρόνια εμπειρίας στη μάχιμη δικηγορία και νομική συμβουλευτική. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Augsburg της Γερμανίας, όπου του απονεμήθηκε ο μεταπτυχιακός τίτλος LL.M. Master of Laws με αντικείμενο ειδίκευσης το Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς και το Τραπεζικό Δίκαιο.
Η επαγγελματική του ειδίκευση αφορά σε όλο το φάσμα του Δικαίου (Αστικό- Διοικητικό – Ποινικό), ειδικότερα στους τομείς του Εμπορικού-Τραπεζικού Δικαίου, Δικαίου Προστασίας των Καταναλωτών, Δικαίου Συμβάσεων, Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Δημοσιοϋπαλληλικού, Κοινωνικοασφαλιστικού και Δικαίου Διαγωνισμών καθώς επίσης και στο Δίκαιο των Ακινήτων, Δίκαιο Μισθώσεων, Δίκαιο του Διαδικτύου, Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Δίκαιο Σημάτων, Ιατρικό Δίκαιο, Ενοχικό, Eμπράγματο, Κληρονομικό και Οικογενειακό Δίκαιο. 
Συνεργάστηκε ως νομικός σύμβουλος με μεγάλες εταιρίες και ως στέλεχος σε δικηγορικές εταιρίες και δικηγορικά γραφεία ενώ ίδρυσε και το δικό του γραφείο με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.
Το 2012 ίδρυσε και διευθύνει τη νομική ιστοσελίδα legalnews24.gr που περιέχει νομικά θέματα, ειδήσεις, νομοθεσία, νομολογία και θέσεις εργασίας, με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και απήχηση στο νομικό και όχι μόνο κόσμο σε Ελλάδα και Κύπρο, που την έχει ήδη αναδείξει σε κορυφαίο νομικό site στην Ελλάδα, ενώ η ιστοσελίδα υπήρξε χορηγός επικοινωνίας σε πολλές και σημαντικές νομικές εκδηλώσεις. 
Το 2016 ίδρυσε το πρώτο νομικό και δικαστικό site της Κύπρου, το cylegalnews.com που περιέχει νομικές και δικαστικές ειδήσεις από τη μεγαλόνησο και γνωρίζει ήδη μεγάλη απήχηση.
Το 2019 ίδρυσε την αγγλόφωνη νομική ιστοσελίδα legalpost.eu, η οποία φιλοξενεί νομικά άρθρα, δικαστικές αποφάσεις και νομικές ειδήσεις αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.
Aπό το 2017 δικηγορεί στην Κύπρο ως συνεργάτης δικηγορικής εταιρείας στη Λευκωσία και μέλος του τοπικού και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια