ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Διευθυντής - Αρχισυντάκτης: Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος
Ο Γιώργος Καζολέας είναι Δικηγόρος με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στη μάχιμη δικηγορία και νομική συμβουλευτική. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Augsburg της Γερμανίας, όπου του απονεμήθηκε ο μεταπτυχιακός τίτλος LL.M. Master of Laws με αντικείμενο ειδίκευσης το Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς και το Τραπεζικό Δίκαιο.
Η επαγγελματική του ειδίκευση αφορά σε όλο το φάσμα του Δικαίου (Αστικό- Διοικητικό – Ποινικό), ειδικότερα στους τομείς του Εμπορικού-Τραπεζικού Δικαίου, Δικαίου Προστασίας των Καταναλωτών, Δικαίου Συμβάσεων, Δικαίου Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Δημοσιοϋπαλληλικού, Κοινωνικοασφαλιστικού και Δικαίου Διαγωνισμών καθώς επίσης και στο Δίκαιο των Ακινήτων, Δίκαιο Μισθώσεων, Δίκαιο του Διαδικτύου, Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Δίκαιο Σημάτων, Ιατρικό Δίκαιο, Ενοχικό, Eμπράγματο, Κληρονομικό και Οικογενειακό Δίκαιο. Είναι επίσης Πιστοποιημένος Μεταφραστής στην Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα.
Συνεργάστηκε ως νομικός σύμβουλος με μεγάλες εταιρίες και ως στέλεχος σε δικηγορικές εταιρίες και δικηγορικά γραφεία ενώ ίδρυσε και το δικό του γραφείο με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες.
Το 2012 ίδρυσε και διευθύνει τη νομική ιστοσελίδα legalnews24.gr που περιέχει νομικά θέματα, ειδήσεις, νομοθεσία, νομολογία και θέσεις εργασίας, με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και απήχηση στο νομικό και όχι μόνο κόσμο σε Ελλάδα και Κύπρο, που την έχει ήδη αναδείξει σε κορυφαίο νομικό site στην Ελλάδα, ενώ η ιστοσελίδα υπήρξε χορηγός επικοινωνίας σε πολλές και σημαντικές νομικές εκδηλώσεις. 
Το 2016 ίδρυσε το πρώτο νομικό και δικαστικό site της Κύπρου, το cylegalnews.com που περιέχει νομικές και δικαστικές ειδήσεις από τη μεγαλόνησο και γνωρίζει ήδη μεγάλη απήχηση.
Η βαθιά και συνεχής ενασχόληση του με το Δίκαιο σε θεωρία και πράξη, η επιστημονική του κατάρτιση και η εμπειρική γνώση του σε θέματα τεχνολογίας και διαδικτύου τον ανέδειξαν πρωτοπόρο και καινοτόμο στον αναπτυσσόμενο τομέα του online legal information.

Σχόλια