Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο : Μεταπτυχιακό από τα τμήματα Νομικής Θεσσαλονίκης και Θράκης

Τα Τμήματα Νομικής των Νομικών Σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα οργανώσουν και θα λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο» που οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών  με τον ίδιο τίτλο. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας του ΔΠΜΣ είναι: http://financialcrime.law.auth.gr

Το ΔΠΜΣ διαρθρώνεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Οι φοιτητές/ήτριες πρέπει να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν σε τέσσερα (4) μαθήματα στο Α΄ εξάμηνο και τέσσερα (4) μαθήματα στο Β΄ εξάμηνο. Στο Γ΄ εξάμηνο οι φοιτητές/ήτριες εκπονούν τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία. Στο ΔΠΜΣ παρέχεται η δυνατότητα μερικής φοίτησης. Η χρονική διάρκεια της μερικής φοίτησης είναι κατ’ ανώτατο όριο έξι (6) εξάμηνα. Η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων και της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας είναι η ελληνική. Η διδασκαλία των μαθημάτων πραγματοποιείται από την Παρασκευή το μεσημέρι ως την Κυριακή το απόγευμα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη Νομική Σχολή ΑΠΘ.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά των υποψηφίων για φοίτηση στο πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα γίνονται δεκτές από 26 Μαΐου έως και 12 Ιουλίου 2021.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Δείτε επίσης: Επιχορήγηση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων : Από 16.6.2021 η υποβολή αιτήσεων

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά