Κοινή Επιμέλεια (συνεπιμέλεια): Ερμηνεία και εφαρμογή του νέου σχεδίου νόμου για το οικογενειακό δίκαιο

Ο Φορέας Κοινωνικής Φροντίδας για τη Γονεϊκή Ισότητα "ΓΟΝ.ΙΣ." πραγματοποιεί τη Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:30 - 21:30 τη 2η Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: Κοινή Επιμέλεια (συνεπιμέλεια): Ερμηνεία και εφαρμογή του νέου σχεδίου νόμου για το οικογενειακό δίκαιο.

Νομικοί παρουσιάζουν και ερμηνεύουν τα θετικά και αρνητικά σημεία του νέου προσχεδίου του ΥΔΔΑΔ για το οικογενειακό δίκαιο.

Ώρα Έναρξης: 19:30

Διάρκεια 2 ώρες : 19:30 – 21:30

Ομιλητές εκδήλωσης:

- Αναστάσιος Βαλτούδης Καθηγητής Αστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ

- Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος Νομικός. Επιστημονικός συνεργάτης ΥΔΔΑΔ (Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)

- Έλενα Κολτσάκη, ΔΝ, Δικηγόρος-Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών ΑΚΚΕΔ Προμηθέας, Adjunct Professor ALBA Graduate Business School

- Ελένη Μητσοπούλου, Δικηγόρος

Οι ειδικοί θα αναλύσουν και θα ερμηνεύσουν τις αρχές και τα άρθρα του νομοσχεδίου και θα προτείνουν πιθανά σημεία βελτίωσης προς την κατεύθυνση της από κοινού ανατροφής των παιδιών και από τους δύο γονείς.

Η 2η δωρεάν live διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 5-3-21 και ώρα 19:30 δημόσια μέσω του ΖΟΟΜ και του καναλιού του ΓΟΝ.ΙΣ. tvgonisgr https://www.youtube.com/user/tvgonisgr

και πιθανά μέσω και του fb στη κεντρική σελίδα του ΓΟΝ.ΙΣ  https://www.facebook.com/gonisgr ανάλογα με την σταθερότητα του σήματος.

Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν από όλους μέσω του chat του you tube

Συντονιστές:

- Δρ Νίκος Σαραφιανός μέλος ΔΣ ΓΟΝ.ΙΣ.

- Μαίρη Γεωργιάδου, Συντονίστρια του κέντρου στήριξης οικογενειακών σχέσεων ΓΟΝ.ΙΣ

Μετάδοση μέσω ΖΟΟΜ και αναμετάδοση στο Κανάλι Youtube tvgonisgr

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Στοιχεία επικοινωνίας: E-mail: info@gonis.org.gr, Τηλέφωνα: 2103251850, 6972755552.

Σχόλια