Εξαιρούνται από την 14ήμερη υποχρεωτική καραντίνα οι δικηγόροι στην Αγγλία που πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο για ακρόαση

Οι δικηγόροι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους μπορούν να ‘σπάσουν’ την καραντίνα για να παρευρεθούν αυτοπροσώπως σε ακροάσεις δικαστηρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αγγλίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawgazette.co.uk, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Amanda Pinto QC ανακοίνωσε στα μέλη ότι «μετά από σημαντικές πιέσεις», το Υπουργείο Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι οι δικηγόροι (barristers) που επιστρέφουν από χώρες  όπου υπάρχει υποχρέωση να απομονωθούν για 14 ημέρες  μπορούν να ‘σπάσουν’ την καραντίνα για να παραστούν  σε ακρόαση δικαστηρίου ή διαιτησίας. Στη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσουν την αυτοαπομόνωση για το υπόλοιπο της περιόδου των 14 ημερών.

Η εξαίρεση ισχύει για όποιον χρειάζεται να συμμετάσχει σε ακρόαση - συμπεριλαμβανομένων και των πελατών - και δεν απαιτεί επιπλέον έγγραφα, δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου. (cylegalnews.com/lawgazette.co.uk)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά