Διαγωνισμός Δικαστών 2020: 192 οι θέσεις

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκήρυξε το διαγωνισμό για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών εκατόν ενενήντα δύο (192) σπουδαστών. Ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως:

Α. Διοικητική Δικαιοσύνη εξήντα έξι (66) θέσεις, ως εξής: έξι (6) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, έξι (6) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τέσσερις (4) θέσεις δοκίμων εισηγητών της Γενικής Επιτροπείας Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και πενήντα (50) θέσεις παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων.

Β. Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη εκατόν μία (101) θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου.

Γ. Εισαγγελείς είκοσι πέντε (25) θέσεις παρέδρων εισαγγελίας.

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα, κατά τους μήνες Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους και Ιανουάριο του 2021.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 15η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, στη γραμματεία της Σχολής ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας. Στην τελευταία περίπτωση, οι αιτήσεις διαβιβάζονται αμελλητί στη γραμματεία της Σχολής.

δείτε την προκηρυξη εδω

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά