Απολύθηκε δικηγόρος για σχόλια που έκανε στο facebook

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS απέλυσε μία δικηγόρο, η οποία έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν αισθάνεται συμπάθεια για τα θύματα των πρόσφατων πυροβολισμών στο Λας Βέγκας, γιατί οι άνθρωποι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους συναυλίες country μουσικής είναι συνήθως Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής.
Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Χέιλι Γκέφτμαν Γκολντ με το σχόλιό της αυτό, στράφηκε ενάντια στις αξίες και τις αρχές της εταιρίας εκφράζοντας απαράδεκτες απόψεις. Η Γκέφτμαν Γκολντ κατείχε υψηλή θέση, καθώς ήταν η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος του CBS στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν εκεί τον τελευταίο χρόνο.
Η Γκέφτμαν Γκολντ έγραψε τα συγκεκριμένα σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την οπλοκατοχή. Υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε καμιά ελπίδα ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα αναλάβουν δράση για τα περιστατικά βίας, αφού δεν το έκαναν όταν δολοφονήθηκαν παιδιά, αναφερόμενη προφανώς στα περιστατικά που συνέβησαν στο σχολείο Σάντι Χουκ. (πηγή: tanea.gr)

Σχόλια