Προφυλακιστέος ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στην Πετρούπολη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον της 8ης τακτικής ανακρίτριας, ο 55χρόνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης του στην Πετρούπολη, στα τέλη Αυγούστου 2017. Ο κατηγορούμενος δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά επέστρεψε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Ο 55χρονος ζήτησε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση ζήτησε γραφολογική εξέταση σε χειρόγραφο της κοπέλας που κατά ερμηνεία της υπεράσπισης ομοιάζει με διαθήκη και απευθύνεται στη μητέρα της, τον αδελφό της και το σύντροφο της.
Παράλληλα, ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη και για ηλεκτρονικό μήνυμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το έστειλε ο κατηγορούμενος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λάδι, άναψε τέσσερις εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι, για να καούν μαζί.
Όπως αποκαλύφθηκε ο 55χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή, άρχισε να τσακώνεται έντονα με την κόρη του, με αυτόπτες μάρτυρες από τη γειτονιά να αναφέρουν ότι ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε στον ξυλοδαρμό της κοπέλας ενώ το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και η άτυχη κοπέλα κατέληξε με βαριά εγκαύματα.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά