Κώδικες και Νόμοι: Δωρεάν εφαρμογή με νομοθεσία σχεδιασμένη από φοιτητές

Η εφαρμογή Κώδικες και Νόμοι αποτελεί την πρώτη μη-συνδρομητική βάση ελληνικών νόμων. Δημιουργήθηκε από φοιτητές για να βοηθήσει κυρίως τους ίδιους τους φοιτητές αλλά και τους νομικούς της πράξης. Ήδη από την κυκλοφορία της περιλαμβάνει 11 νομοθετήματα επιλεγμένα βάσει των προγραμμάτων σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο ενώ προστίθενται ήδη πολύ περισσότερα.
Ο σχεδιασμός της την καθιστά εύκολα κατανοητή και προσιτή ενώ προσφέρει 3 δυναμικούς τρόπους αναζήτησης καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε χρήστη. Είναι ιδιαίτερα user-friendly καθώς παρέχει στο χρήστη μέχρι και τη δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειράς ενώ ταυτόχρονα του δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα άρθρα με όποιο τρόπο και όποια σειρά εκείνος επιθυμεί.
Σύντομα μάλιστα θα δοθεί η δυνατότητα στο χρήστη να καθορίζει εκείνος τα χρώματα της εφαρμογής που τον βολεύουν οπτικά. Η επικαιροποίηση των άρθρων κάποιες φορές γίνεται μέχρι και την ίδια μέρα δημοσίευσης στο ΦΕΚ ενώ μέσα από την εφαρμογή δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους δημιουργούς. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play,  προς το παρόν, μόνο για android συσκευές. (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kod.user.kodikeskainomoi1)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά