Κάθειρξη 48 ετών σε πατέρα που βίαζε τις κόρες του

Ποινή κάθειρξης 48 ετών για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της αιμομιξίας κατά συρροή, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας κατά συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού, επέβαλε το Μικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης σε 55χρονο συνταξιούχο κατώτερο αξιωματικό του Στρατού.
Ο 55χρονος, που ζούσε έως τη σύλληψη του, την άνοιξη του 2016, στην κοινότητα Κάτω Τρίτος της Λέσβου, είχε τρεις κόρες, 10, 15 και 17 ετών σήμερα. Τις δύο μεγαλύτερες, όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, τις βίαζε τουλάχιστον από το 2012 όταν η μία ήταν 10 και η άλλη 12 ετών.
Η μητέρα τους, που ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας και η οποία είχε καταγγείλει πέρυσι τον σύζυγο της, υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που πέρυσι ενημερώθηκε από τη 14χρονη τότε κόρη της η οποία μην αντέχοντας άλλο, αποκάλυψε την εφιαλτική αλήθεια που ζούσε εκείνη και η αδερφή της.
Στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του καταδικασθέντος σήμερα, βρέθηκε επίσης και πορνογραφικό υλικό.
Ο καταδικασθείς είχε ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι «υπέγραψε χωρίς να φορά τα γυαλιά του». (πηγή: ΑΜΠΕ)

Σχόλια