Συζητήθηκαν στο ΣτΕ οι προσφυγές δικηγόρων κατά της αποχής

Συζητήθηκαν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι προσφυγές των δικηγόρων Παναγιώτη Καλαντζάκου και Αντώνη Ξενάκη που ζητούσαν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αποχές των δικηγόρων. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου αναμένεται να αποφασίσει για το εάν είναι συνταγματική και νόμιμη η πανελλαδική αποχή του δικηγορικού κλάδου. Κατά τη διαδικασία, από την πλευρά της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας
παραστάθηκαν ο πρόεδρός της και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής, ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών Φίλιππος Σπυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Λεοντόπουλος-Βαβμέτσος. Παράσταση δήλωσαν και οι δύο δικηγόροι που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ. Και οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τις θέσεις τους. Η Ολομέλεια επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της. (naftemporiki.gr)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρατηρηση: το έχετε καταλάβει ότι δεν αφιερωνουν καλα-καλα μονοστηλα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την αποχή μας, όταν οι κινητοποιησεις των αγροτων ήταν επι πολύ καιρο καθημερινα πρώτο θέμα? σταματηστε να μας ταλαιπωρειτε με μια ανοητη πλεον αποχή ,όλοι οι κλάδοι έχουν σταματησει την αποχή, και αποκτήστε επαφη με την οδυνηρη πραγματικότητα.Μόνο έτσι θα δικαιολογησετε και τον ρόλο σας ως προέδρων, αποχή ξέρει να κανει και η κουτση μαρία. βρειτε κατι πιο πρωτοτυπο,χωρίς να στραγγιζετε τους μαχόμενους, μας κουράσατε με τον "αγωνα'' σας..

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά