Ο Χάρτης Θεµελιωδών ∆ικαιωµάτων της ΕΕ στην πράξη

«Tο (Ευρωπαϊκό) Δημόσιο Δίκαιο στην πράξη»- Επιστημονικές εκδηλώσεις Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015 στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΣΑ, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος). Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, 18:00 - 20:00: «Ο Χάρτης Θεµελιωδών ∆ικαιωµάτων της ΕΕ στην πράξη». Εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο: Β. Τζέμος (Επιμ.), Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Κατ΄ άρθρον ερμηνεία. Ομιλητές: -Νικόλαος Ξυδάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις: «Προκλήσεις της ΕΕ και ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ»
-Σοφία Κουκούλη-Σπηλιωτοπούλου, Δικηγόρος, Ανεξάρτητη Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ: Ζητήματα σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του και το επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων»
-Αστέριος Πλιάκος, Καθηγητής Δικαίου της ΕΕ Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και τα Μνημόνια»
Συντονιστής: Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής (στην πρώτη επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στον ΔΣΑ της περιόδου Φεβρουαρίου-Μαΐου 2016) σε όσους θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τις 4 από τις 6 επιστημονικές εκδηλώσεις της περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά