Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χάρτης Θεµελιωδών ∆ικαιωµάτων της ΕΕ στην πράξη

«Tο (Ευρωπαϊκό) Δημόσιο Δίκαιο στην πράξη»- Επιστημονικές εκδηλώσεις Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015 στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΣΑ, Ακαδημίας 60, 1ος όροφος). Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, 18:00 - 20:00: «Ο Χάρτης Θεµελιωδών ∆ικαιωµάτων της ΕΕ στην πράξη». Εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο: Β. Τζέμος (Επιμ.), Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Κατ΄ άρθρον ερμηνεία. Ομιλητές: -Νικόλαος Ξυδάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις: «Προκλήσεις της ΕΕ και ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ»
-Σοφία Κουκούλη-Σπηλιωτοπούλου, Δικηγόρος, Ανεξάρτητη Εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ: Ζητήματα σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του και το επίπεδο προστασίας των δικαιωμάτων»
-Αστέριος Πλιάκος, Καθηγητής Δικαίου της ΕΕ Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και τα Μνημόνια»
Συντονιστής: Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής (στην πρώτη επιστημονική εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στον ΔΣΑ της περιόδου Φεβρουαρίου-Μαΐου 2016) σε όσους θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τις 4 από τις 6 επιστημονικές εκδηλώσεις της περιόδου Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Παράταση των προθεσμιών του άρ. 237 ΚΠολΔ για κατάθεση προσθήκης στις προτάσεις διαδίκων

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Ελ. Γεωργίλη, παρατείνονται οι προθεσμίες κα...